Вашият MILLESIME

Негово Величество Шоколадът

Храна на боговете

Дегустаторски мастър клас

Шоколадови пътешествия с MILLESIME

Рецепти с MILLESIME

Блог

Добре дошли в блога на Millésime!

Освен всичко, което знаем за какаото, шоколада и неговото дегустиране, тук ще ви разказваме и любопитни неща от кухнята на Millésime.

Ще можете да следите ежеседмичните ни публикации, разпределени в 4 основни теми. Освен това, специалната ни рубрика ШОКОЛАДОВИ ПЪТЕШЕСТВИЯ С MILLESIME ще ви запознава по неочакван начин с всеки от нашите разнообразни продукти.

В началото на месеца ще споделяме с вас някоя наша тайна или изненада, ще ви правим съпричастни на вълнуващите стъпки на вдъхновените хора, които превръщат нашия шоколад във ВАШИЯ MILLESIME.

Следващата седмица ще е посветена на вашата и наша любима „ХРАНА НА БОГОВЕТЕ”. Ще научавате любопитни неща за историята, географията и биологията на какаото, както и подробности за отглеждането и полезните му свойства.

Третата седмица на месеца ще е подвластна на НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ШОКОЛАДА. Ще ви представяме различните видове шоколад и процесите при производството му, международните форуми и награди за шоколад – всичко интересно от света на краля на лакомствата.

Месецът ще завършва с ДЕГУСТАТОРСКИ МАСТЪР КЛАС. Бела Бенова – експерт по шоколад и професионален дегустатор с 12 годишен опит, ще ви разкрива техниките и тайните на своето сладко поприще.  От любители, през ценители, до специалисти – ще изживявате всички вкусни и вълнуващи етапи в познанието за шоколада.

И ако толкова шоколад не е достатъчен, в РЕЦЕПТИ С MILLESIME запалените кулинари ще откриват оригиналните идеи на Габриела Цулин за гурме експерименти с шоколад.

Пожелаваме ви интересни и приятни минути в света на Millésime!

Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки