Шоколадово суфле

Шоколадово суфле от Габриела Цулин

Шоколадово суфле с натурален шоколад Millesime Tanzanie

Продукти (количествата са за два броя шоколадово суфле):

125 гр. натурален шоколад Millesime Tanzanie

60 гр. краве масло 

30 гр. бяло брашно

50 гр. еритритол / кокосова захар

2 бр. яйца

Начин на приготвяне:

Разбийте яйцата с кокосовата захар или еритритола.

Начупете шоколада на парченца.

Разтопете го на водна баня, заедно с кравето масло.

Добавете ги към сместа от яйца и захар, разбърквайки непрекъснато.

След това добавете брашното, докато разбърквате.

Разпределете сместа в две форми за мъфини – силиконови или хартиени (от твърда хартия).

Печете на 200 градуса около 7-8 минути.

Добър апетит!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки