https://gabrielatsulin.com/suhi-pasti-s-dva-vida-krem-za-velikden/
Продукти:
Начин на приготвяне:
Започнете с приготвянето на овесените бисквити Зайчета.
След това продължете с приготвянето на блата, като използвате времето, докато бисквитите се пекат да го приготвите и след това да го сложите в топлата фурна.
За блата:
Разбийте яйцата с кокосовата захар до образуването на хомогенна и пухкава смес.
След това добавете брашното лъжица по лъжица при непрекъснато бъркане със силиконова бъркалка.
Изсипете сместа в тавичка с размери 40/30 сантиметра.
Печете на средно ниво в загрята на 180 градуса фурна за около 12 минути.
Проверете за готовност с клечка за зъби.
След изпичане на блата, извадете го от фурната, отстранете хартията за печене и го оставете да изстине напълно.
Разрежете го на квадрати с помощта на ножица. Очертайте елипсовидна, яйцевидна форма и изрежете от блатовете еднакви по големина яйца.
За крема:
Сложете крема сиренето и сиропът от агаве в купа. Разбъркайте до образуване на хомогенна смес.
Напълнете сместа в шприц и шприцовайте крем по външният край на яйцевидните парчета блат.
Напълнете паста от фурми в друг шприц и запълнете в средата на яйцевидните парчета блат.
Сложете отгоре друга част блат и притиснете леко.
За глазурата:
Разтопете шоколада на водна баня и добавете кокосовото масло.
Разбъркайте до хомогенизиране. Потопете всяка една пастичка в шоколад и поставете върху хартия за печене.
Върху всяка пастичка поставете по една бисквитка зайче.
Съхранявайте в хладилник докато стегнат. Отнема около 12-15 минути.
Внимателно отстранете излишните части шоколад от пастите посредством остър нож.
Съхранявайте на прохладно място, най – добре в хладилник.
Да ви е сладко!