Сухи пасти с два вида крем за Великден от Габриела Цулин

 

https://gabrielatsulin.com/suhi-pasti-s-dva-vida-krem-za-velikden/

Продукти:

  • 4 яйца
  • 4 супени лъжици бяло брашно смляно в каменна мелница
  • 4 супени лъжици кокосова захар
  • 60 грама паста от фурми
  • 200 грама крема сирене
  • 50 грама сироп от агаве
  • 200 грама натурален шоколад 85% масленост
  • 30 грама кокосово масло
  • бисквити зайчета
Апетитни и забавни - великденски бисквити с шоколад MILLESIME

Начин на приготвяне:

Започнете с приготвянето на овесените бисквити Зайчета.

След това продължете с приготвянето на блата, като използвате времето, докато бисквитите се пекат да го приготвите и след това да го сложите в топлата фурна.

За блата:

Разбийте яйцата с кокосовата захар до образуването на хомогенна и пухкава смес.

След това добавете брашното лъжица по лъжица при непрекъснато бъркане със силиконова бъркалка.

Изсипете сместа в тавичка с размери 40/30 сантиметра.

Печете на средно ниво в загрята на 180 градуса фурна за около 12 минути.

Проверете за готовност с клечка за зъби.

След изпичане на блата, извадете го от фурната, отстранете хартията за печене и го оставете да изстине напълно.

Разрежете го на квадрати с помощта на ножица. Очертайте елипсовидна, яйцевидна форма и изрежете от блатовете еднакви по големина яйца.

За крема:

Сложете крема сиренето и сиропът от агаве в купа. Разбъркайте до образуване на хомогенна смес.

Напълнете сместа в шприц и шприцовайте крем по външният край на яйцевидните парчета блат.

Напълнете паста от фурми в друг шприц и запълнете в средата на яйцевидните парчета блат.

Сложете отгоре друга част блат и притиснете леко.

За глазурата:

Разтопете шоколада на водна баня и добавете кокосовото масло.

Разбъркайте до хомогенизиране. Потопете всяка една пастичка в шоколад и поставете върху хартия за печене.

Върху всяка пастичка поставете по една бисквитка зайче.

Съхранявайте в хладилник докато стегнат. Отнема около 12-15 минути.

Внимателно отстранете излишните части шоколад от пастите посредством остър нож.

Съхранявайте на прохладно място, най – добре в хладилник.

Всеки десерт става вкусен и стилен с шоколад MILLESIME

Да ви е сладко!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки