Нисковъглехидратни бисквити с шоколад и боровинки от Габриела Цулин

Нисковъглехидратни бисквити с шоколад и боровинки от Габриела Цулин

 

Продукти:

100 грама шоколад Millesime, 80% какао от Мексико

100 грама бадемово брашно

30 грама еритритол

30 грама кокосово масло

40 грама сушени боровинки без захар

30 грама кокосово масло

1 яйце

за декорация: кокосови стърготини 

Шоколадите на MILLESIME са идеална съставка на здравословни и вкусни рецепти

Начин на приготвяне:

Сложете бадемовото брашно в купа, добавете еритритола, кокосовото масло и яйцето.

Замесете тесто и го обвийте в стреч фолио. Сложете го в хладилник за 30 минути, за да стегне.

Извадете тестото от хладилника и оформете еднакви по големина бисквити.

Върху тях поставете червените боровинки и ги притиснете, за да потънат в тестото.

Поставете бисквитите в тава, покрита с хартия за печене.

Печете на средна позиция във фурна, предварително загрята на 180 градуса.

Печенето се очаква да отнеме около 10-12 минути.

Извадете тавата от фурната и оставете бисквитите да изстинат.

Разтопете шоколадовите блокчета на водна баня и добавете 30 милилитра кокосово масло.

Разбъркайте добре до хомогенизиране на сместа и полейте бисквитите с нея.

Поръсете с кокосови стърготини по желание.

Съхранявайте на хладно.

Да ви е сладко!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки