https://gabrielatsulin.com/най-вкусните-бонбони-с-трънки/
Продукти:
300 грама трънки
50 грама еритритол
40 грама шоколад Millesime
Приготвяне:
Измийте добре трънките и ги сложете в малка касерола заедно с еритритола.
Затопляйте на котлона докато сместа започне да се сгъстява и трънките започнат да омекват от задушаването.с
Прецедете плодовете през фина цедка и сложете сместа в купа.
Поставете купата в хладилник за няколко часа, за да стегне сместа.
От получената смес оформете топчета с еднаква големина.
Начупете натуралния шоколад на малки парченца и го разтопете на водна баня.
Потопете всяко топче в разтопен шоколад.
Настържете бял шоколад без захар на фино ренде и поръсете бонбоните.
Подредете бонбоните върху хартия или силиконова подложка и сложете в хладилник, за да стегнат.
След като стегнат, внимателно ги отстранете от хартията (подложката) и ги подредете в чиния.
Съхранявайте на хладно.
Ако не разполагате с трънки – заменете ги с шипки или арония. Можете да използвате и боровинки или малини, но тогава трябва да добавите и продукт, който да ги сгъсти достатъчно.
Да Ви е сладко с MILLESIME!