Най – вкусните бонбони с трънки от Габриела Цулин

https://gabrielatsulin.com/най-вкусните-бонбони-с-трънки/

Продукти:

300 грама трънки 

50 грама еритритол

40 грама шоколад Millesime

Трънките са идеални за комбиниране с шоколад MILLESIME!

Приготвяне:

Измийте добре трънките и ги сложете в малка касерола заедно с еритритола.

Затопляйте на котлона докато сместа започне да се сгъстява и трънките започнат да омекват от задушаването.с

Прецедете плодовете през фина цедка и сложете сместа в купа.

Поставете купата в хладилник за няколко часа, за да стегне сместа.

От получената смес оформете топчета с еднаква големина.

Начупете натуралния шоколад на малки парченца и го разтопете на водна баня.

Потопете всяко топче в разтопен шоколад.

Настържете бял шоколад без захар на фино ренде и поръсете бонбоните.

Подредете бонбоните върху хартия или силиконова подложка и сложете в хладилник, за да стегнат.

След като стегнат, внимателно ги отстранете от хартията (подложката) и ги подредете в чиния.

Съхранявайте на хладно.

Ако не разполагате с трънки – заменете ги с шипки или арония. Можете да използвате и боровинки или малини, но тогава трябва да добавите и продукт, който да ги сгъсти достатъчно. 

Чудесно лакомство, приготвено с шоколад MILLESIME 

Да Ви е сладко с MILLESIME!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки