Кошнички с ягоди, малини и шоколад от Габриела Цулин

Кошнички с ягоди, малини и шоколад от Габриела Цулин

Кошнички с ягоди, малини и шоколад  MILLESIME

Продукти:

80 грама шоколад Millesime PANAMA 75% какао

100 грама овесени ядки без глутен

50 грама  орехови ядки

100 грама паста от фурми

50 грама какаово масло

50 грама кокосово масло

200 грама сладко от ягоди и малини без захар

за декорация: сушени малини  

 

Начин на приготвяне:

Смелете овесените и ореховите ядки до образуване на фино брашно.

Сложете брашното от смлени ядки в купа и добавете пастата от фурми. Разбъркайте добре и разпределете получената смес във форма за мъфини.

Не препълвайте формите, за да остане място и за сладкото от ягоди и малини.

Допълнете със сладко и сложете формата във фризер за час, за да стегне.

През това време начупете шоколада на парченца и го сложете в съд за темпериране на шоколад или малка купа, поставете съда или купата в касерола с вода на котлона.

Добавете и кокосовото и какаовото масло. Разбъркайте добре, докато се разтопи и се получи смес с хомогенна консистенция. Потопете всяка кошничка в разтопения шоколад.

Отцедете добре от излишния шоколад и поставете върху хартия за печене.

Поръсете със сушени малини.

Съхранявайте в хладилник.

Шоколадът MILLESIME с какао от Панама чудесно се съчетава с ягои и малини

Да ви е сладко!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки