Коледни елхички с шоколад от Габриела Цулин

Коледни елхички с шоколад от Габриела Цулин

Продукти:

250 грама бутер тесто

50-60 грама течен шоколад Millesime

1 жълтък

Начин на приготвяне:

Намажете половината от бутер-тестото с течен шоколад с карамел.

Сгънете на две, така че да се образува плик. 

Разрежете дълги ленти по ширината на тестото.

Сгънете всяка от лентите като започнете с повече тесто, после по–малко и така до връхчето на елхичката, където тестото ще е най–малко.

Подредете елхичките в тава, покрита с хартия за печене.

Намажете елхичките с разбит жълтък с помощта на силиконова четка.

Печете на средно ниво в загрята на 180 градуса фурна за около 8-10 минути.

Сервирайте и консумирайте докато са топли и свежи.

Апетитен коледен десерт с течен шоколад MILLESIME!

Да ви е сладко!

 

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки