Кето брауни с вишни от Габриела Цулин

https://gabrielatsulin.com/keto-brauni-s-vishni/

Продукти:

4 яйца
100 грама бадемово брашно
100 грама краве масло 
50 грама еритритол на прах
50 грама замразени вишни
20 грама натурално какао 22% масленост
40 грама шоколад с кафе Millesime

Вълнуваща вкусова комбинация вкусове - кафе, вишни и шоколад Millesime

Приготвяне:

Разбийте яйцата с бъркалка или вилица.
Добавете разтопеното краве масло, бъркайки непрекъснато.
Добавете еритритола на прах и натуралното какао.
Разбъркайте добре до хомогенизиране на сместа.
Изсипете сместа в тавичка с размери 15 на 15 сантиметра.
Начупете шоколада с кафе на малки парченца и го поставете върху сместа като го притискате леко, за да попие в нея. 

Добавете замразените вишни, като също ги притискате леко с пръсти, за да потънат в сместа.
Печете на 180 градуса за около 25 минути.
Проверявайте за готовност с клечка за зъби или дървено шишче.
Браунито трябва да остане леко влажно, но не и сурово.
След изпичане оставете браунито да изстине напълно и след това го разрежете на девет равни части.
По желание го сервирайте с топка ванилов сладолед или маскарпоне.

Здравословен и вкусен десерт с шоколад Millesime


Да Ви е сладко с MILLESIME!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки