ЕКИПЪТ на MILLESIME: историята на Галя Кожухарова

Предприемачът е смел и в най-предизвикателните условия – историята на Галя кожухарова

Когато заради пандемията по целия свят бизнеси фалират или стагнират, една млада дама смело предприема осъществяването на мечтата си – създава своя компания, която да представя на българския пазар шоколад от най-висок клас.

От Белгия до България

След 12 години живот и работа в сферата на хранително вкусовата промишленост в Белгия, нашата героиня решава да се завърне в България с идеята да допринесе за развитието на гурме-пазара в страната си. В края на 2020 г., тя предприема риска да основе фирмата си – Галисима1. Основна дейност на компанията е вносът на висококачествени белгийски продукти. 

Любовта към шоколада води до сбъдване на мечти

MILLESIME в България

Нашата героиня прави смелата стъпка да стане представител за България на бранда, за който е работила и чието високо качество познава и иска да направи достояние на гурме-клиентите в родината си. Шоколадите MILLESIME са не просто био, beан-to-bar и fair trade, но и продукт с впечатляващи вкусови характеристики, престижен произход на суровините и находчиви авторски рецепти, награждавани на престижни международни кулинарни форуми. За разлика от мнозинството конкуренти, шоколадите даже са от различни реколти, затова и носят името MILLESIME.

MILLESIME - България е сбъдната мечта

Успех означава да не спираш

След появата на бранда в България, следващите постижения на нашата героиня не са изненада – неочаквана среща я запознава с бъдещ сътрудник-професионалист, оттам следват много успешни партньорства и възможността MILLESIME да има свое специално място – Pop Up Space – в столицата. Междувременно, участия на повечето значими кулинарни събития в страната и публикации в медиите увеличават видимостта на бизнеса и помагат не българската публика да се запознае с богат асортимент шоколад от висок бутиков клас, както и да научава повече за „храната на боговете” от разнообразните теми, публикувани в блога на бранда. Предстои обогатяване на асортимента с още качествени белгийски хранителни продукти и напитки. MILLESIME вече има календар с регулярни дегустации, перинги и други събития, в които шоколадът е главният герой, а Галя е звездата, получила заслужена награда за своите смелост, постоянство и професионализъм. 

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки