ЕКИПЪТ на MILLESIME: количеството в полза на качеството – историята на Винсънт Рипей

Дългогодишният опит сам по себе си не винаги е гаранция за успех в новите начинания, особено в предизвикателни обстоятелства, но в съчетание с високо качество на предлаганите продукти и услуги, води до желаните резултати – това доказва един квалифициран специалист с авантюристичен дух. 

От Белгия, по Света, в България 

Винсънт Рипей е с белгийско гражданство, но професионалният му път го е превърнал в гражданин на Света. Дипломиран като международен бизнес консултант, той има над 35 години опит в управление на външно-търговски проекти за инженерни и биотехнологични компании, основно на азиатския пазар, както и в редица държави от централна и източна Европа, сред които и България. Паралелно с това, повече от 20 години, Винсът преподава Международен бизнес за средното образование, както и води обучителни програми за Белгийската Външно-търговска агенция. Този разнообразен международен опит дава възможност за ползотворни контакти, особено с белгийски производители на висококачествени продукти от хранително-вкусовия бранш. 

Премиум белгийски продукти в България

MILLESIME – България

Познавайки България от две десетилетия, Винсент открива възможност в нишовия пазар за висок клас храни и напитки. Заедно с Галя Кожухарова, през 2020г. създават компанията Галисима-1, която да се занимава с вноса на премиум гурме стоки от Белгия. Фирмата става ексклузивен представител на белгийския био bean-to-bar шоколадов производител MILLESIME.

Колаборации на MILLESIME с други премиум продукти от Белгия

Още премиум продукти от белгийски производители

В портфолиото на Галисима-1, Винсент добавя и непознатата в България бира на белгийската крафт-пивоварна Curtius, чиито асортимент включва освен класически ейл, лагер и стаут, оригинална бира, бутилирана като пенливо вино. Целта е да се представят на българския гурме пазар типични белгийски продукти с високо качество и да запознава любителите на кулинарните удоволствия с нови храни и напитки. Самият Винсент обича да готви, както и да дегустира различни местни специалитети и интересни напитки навсякъде, където пътува. Според него, българските клиенти – ценители на добрия вкус, заслужават да открият най-качественото, което се предлага в Белгия, а защо не и в други държави. Именно това е мисията на Винсънт и MILELSIME – България.

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки