MILLESIME открива свое специалното място в София!

Обещали сме Ви вълнуващи новини и изненади от MILLESIME и ето, че настана време с нетърпение да споделим една изключително важна предстояща стъпка по нашия път към Вас – MILLESIME ще има свой дом в столицата!

Продуктите на MILLESIME ще намерите на ул. Княз Борис I номер 72 в центъра на столицата

Как?

Когато една идея лети дръзко на крилете на мечтата, Съдбата и Случайността се съюзяват, за да я дарят с успех. Смелото начинание белгийският бранд MILLESIME да се появи в България в смутните времена на локдаун и хаос в бизнеса, разчитайки основно на онлайн разпространение, бе възнаградено с невероятната възможност да се озове на най-подходящото място за шоколади в страната.  

Къде?

И наистина – каква по-добра локация от бутика за истински шоколад и център за здраве и благоденствие Pure Chocolate and Wellness? Именно в него продуктите на MILLESIME ще са у дома си и ще намерят безброй нови почитатели сред любителите на шоколада и последователите на здравословния начин на живот. 

Кога?

С настъпването на студения сезон, MILLESIME ще Ви посрещне в уютната атмосфера на ул. Княз Борис I номер 72 в центъра на столицата. Специална церемония по откриването на 3 ноември 2022 ще посрещне всички, желаещи да опитат асортимента на бранда или да си припомнят какаови събития и вълнуващи преживелици от времената, когато ‘шоколадовият бутик’ предлагаше не само уникални шоколади от целия сват, но и интересни срещи за сродни души.

Очаквайте още изненади от MILLESIME в бутика Pure Chocolate and Wellness

Какво?

Избрахме вариант, който е не само модерен, но и предлага гъвкавост и възможности за разнообразни колаборации, защото за нас е важно да създадем не магазин, а общност от съмишленици – партньори и клиенти.  MILLESIME Pop-up Space се появява на картата на София като локация за дегустации, перинги, хендмейд и био базари не само на хранителни продукти, но и на изкуство, предмети за бита и сувенири, място за срещи на хора с близки идеи и виждания за живота, храненето, културата, себеизразяването.

Очакваме Ви в MILLESIME Pop-up Space на 3 ноември 2022!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки