1,2, 3… 12! На бал с MILLESIME

МЕСЕЦЪТ НА БАЛОВЕТЕ

Месец май е препълнен със специални дни за отбелязване. Още първият му ден е празничен, няколко имени създават повод за честване в почти всяко семейство, а втората му половина е посветена на един от най-вълнуващите моменти в живота на младежите – завършването на училище. В края на май всичко е под знака на баловете – приготовления и вълнения, срещи на роднини и приятели, покупки и подаръци. Седмици наред всяка привечер улиците се огласят от клаксони и неизменното „1, 2, 3… 11, 12!”, гръмко следвано от викове, смях, фойерверки и гръмнали тапи от шампанско. Това е времето за бляскави рокли, звезден грим, стилни сака и ефектни папийонки, лъскави лимузини, шеметни аксесоари, иглени токчета, пищни букети, класни питиета, луксозни подаръци в дизайнерски опаковки.

Баловете - блясък, стил, подаръци (снимка: Интернет)

МЕСЕЦЪТ НА ПОДАРЪЦИТЕ

Дали избирате подарък за близък млад човек, с който да му пожелаете сладки и пъстри моменти след последния учебен ден или искате да впечатлите своя партньор за бала – във всеки случай шоколадите на MILLESIME са добър избор. Можете да ги аранжирате в пищна кошница с цветя за класната… Можете да ги окомплектовате с бутилка реномирано уиски или престижно вино за да впечатлите родителите на своята дама или кавалер за бала… Можете да зарадвате съученици на сбогуване със съвместното ви ежедневие… Дори бързайки в последния момент можете да подарите MILLESIME без никаква специална допълнителна декорация, защото опаковката на нашите продукти е достатъчно представителна, за да направи впечатление и да зарадва всеки, комуто е подарен.

На бал с MILLESIME - идеалният подарък

ИЗБЕРЕТЕ ПОДАРЪК ОТ MILLESIME

В този специален месец, изпълнен с празници, ние Ви предлагаме да отрупате с подаръци близките си, а защо не да поглезите и себе си? Изберете своите любими шоколади MILLESIME и всеки четвърти от тях ще бъде наш подарък за Вас, за да се радвате на сладки и вълнуващи празнични мигове през целия месец на баловете!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки