1 година Блог на MILLESIME

Автор: Бела Бенова

Преди точно 365 дни MILLÉSIME създаде своя блог – Вашето място за приятни шоколадови емоции, за научаване на интересни и полезни факти, за разгръщане на нови какаови хоризонти. 

Вече една година MILLÉSIME споделя с Вас своя път, информира Ви за всичко, с което искаме да Ви запознаем, зарадваме и възхитим. Една година, в която научавате любопитни и интересни факти за историята на какаото и шоколада, производството му и видовете продукти, техниките за дегустиране, рецепти за вкусни и здравословни сладкиши.

Ще се радваме да сме полезни, ако Ви интересува по-подробна информация за какаото или шоколада, ако Ви трябва съвет за здравословно включване на ‘храната на боговете’ в ежедневното Ви меню, ако любопитствате за конкретен вид или бранд шоколад. 

MILLESIME ще отговори на всичките Ви въпроси за шоколада

Нашият екип е насреща за всякакви предложения и препоръки, за да може това виртуално пространство – нашият блог – да се превърне за Вас в уютно местенце за отмора, презареждане, нови знания и забавление.

Постарахме се са споделим с Вас всичко най-важно от кухнята на MILLESIME, както и да оформим няколко образователни направления за тези, които искат да задълбочат познанията си за какаото и шоколада. Самите ние имаме още какво да учим, за да сме все по-подготвени и информирани, на високо професионално ниво, за да сме достойни за нашите читатели. Разбира се, имаме и още много за разказване и показване, докато Ви водим във все по-задълбочено опознаване на любимата ни тема – шоколада!

Благодарим за подкрепата на всички Вас, които ни следвате тук и в социалните мрежи, които се включвате в нашите дегустации или ни намирате на многобройните базари, фестивали и други събития за качествени продукти, вкусни храни и модерен лайфстайл.

MILLESIME - вашият лщбим шоколад!

Можем да Ви обещаем още поне една година отдаденост на Вас и на нашата – и Ваша! – какаова страст. Уверени сме и Ви уверяваме, че ще се справяме все по-добре с това MILLESIME да стане – и остане! – Вашият любим шоколад!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки