Честита Нова година от MILLESIME!

Забелязвали ли сте как специалните дни около 31 декември са като голяма красива кутия, в която се крият различни ефектни бонбони с изненадващи вкусове? Всеки момент от зимните празници е единствен по рода си вълнуващ фойерверк от емоции за сетивата. А най-хубавото на тази съкровищница мигове е, че я споделяме със скъпите си хора, както правим и с любимата кутия пралини MILLESIME!

Шоколад за празниците

По какво си приличат новогодишните празници и шоколадът? Не случайно какаото е кръстено „храна на боговете”. То предизвиква у нас приповдигнато настроение, щастие и еуфория, каквито изпитваме в най-хубавите си моменти – влюбването, споделянето, празнуването.

Шоколадите на MILLESIME - идеално допълнение за празничната атмосфера

Затова с настъпването на новата година, MILLESIME Ви пожелава от сърце да се насладите на всеки ден от нея, като на уникален шоколадов подарък. Дано през цялата 2023-а щастието да е като бурканче течен шоколад, от което да загребвате по свой вкус, колкото и когато пожелаете! Надяваме се, че новогодишната нощ Ви е заредила с енергия, тонус и настроение, като най-доброто истинско чисто какао! Нека 2023-а Ви дари с радост и въодушевление, както го прави вълшебната „храна на боговете”! Пожелаваме Ви палитра от положителни събития, богата като асортимента вкусове в шоколадовата ни колекция! Надяваме се сред подаръците, които сте получили за празниците, да присъства и MILLESIME!

 

2023 – сладка, вълнуваща и интересна нова година с MILLESIME!

Началото на новата година е време за равносметки и за нови планове. За нас в MILLESIME изминалото време е изпълнено с удовлетворение и благодарност. Имаме толкова много идеи, искаме да направим толкова много неща през настъпващата година и ще сме щастливи да бъдете с нас и да ги споделяте! 

Празнична обстановка в MILLESIME POP UP SPACE на ул. Княз Борис I, номер 72 в София

С това обещание да бъдем близо до Вас, ние, екипът на MILLESIME, Ви пожелаваме успешен и щастлив старт на 2023 година! Нека всички Ваши планове, идеи и мечти се осъществяват и Ви носят удовлетворение и радост! 

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки