Създаването на марката MILLESIME

През октомври 2017 г., в град Лиеж, Белгия, на световната шоколадова сцена се появява нова звезда – MILLESIME! Белгия е една от държавите с най-силно присъствие на международния шоколадов пазар, с дългогодишни традиции и собствен характерен почерк в света на какаовите лакомства. Неслучайно изразът „белгийски шоколад” се е превърнал почти в нарицателно сред почитателите на най-популярния десерт. В духа на тази всепризната традиция, MILLESIME с гордост пристъпва сред белгийските производители, в готовност да се конкурира в световен план с останалите брандове, предлагащи качествен био-шоколад, създаден съобразно етични и екологични норми, по технологията bean-to-bar – от какаовото зърно до шоколадовото блокче.

Създателят на MILLESIME - майсторът-шоколатиер Жан-Кристоф Юбер

Негово величество шоколадът, в лицето на новия бранд MILLESIME, получава – съвсем буквално! – кралски почести. На церемонията присъства Нейно Кралско Височество Леа, принцеса на Белгия. Официалното представяне на компанията се провежда под личния патронаж на управителя на провинция Лиеж г-н Херве Жамар, в неговата резиденция. По време на тържественото откриване на новия бизнес проект, г-н Жамар отдава дължимото на всички, които пряко или косвено са спомогнали за стартирането на това начинание, което се очаква да има силен разностранен импакт в икономическия живот на областта.

Смелото начинание на Жан-Кристоф Юбер в екип от само трима души поставя неговата осъществена мечта – шоколадите MILLESIME сред десетте производители на bean-to-bar шоколад в Белгия. Този – изненадващо за неспециалистите! – малък брой конкуренти в същата категория на родна земя далеч не прави предизвикателствата пред MILLESIME по-лесни. Но освен мотивация и хъс в осъществяването на своята мечта, майстор-шоколатиерът влага дългогодишната си професионална експертиза, базирана на съответното образование и квалификация. Освен това, в помощ на това новата компания да добие популярност, е фактът, че създателят ѝ е известна личност ползваща се с добро име в артистичните и научни среди на града и областта Лиеж.

Шоколадите MILLESIME - гарантирани качество, вкус и класа от Лиеж, Белгия

Когато към това се добавят високото качество и гарантираният на използваните сортове какао, както и интригуващите вкусови комбинации в рецептите, успехът на MILLESIME е гарантиран!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки