Сбогом, лято! Здравей, шоколадов сезон! Здравей, MILLESIME!

След края на лятото, с връщането ни от слънчевите плажове обратно в рутината на работното или учебното ежедневие, след като сме се сбогували с ваканционните вълнения, е време за нещо, което да приповдигне настроението, да ни създаде приятна емоция, да ни донесе сладост и удоволствие. Време е за шоколад, време е за MILLESIME!

Създайте си уют и настроение в настъпващия шоколадов сезон с MILLESIME!

Жегата е свършила, обедните температурите вече не ни карат да се крием на сянка, приятна прохлада се възцарява привечер, свежест ни буди в утрините – най-после отново е време за шоколад, за гурме удоволствия с MILLESIME.

Септември е месецът, в който ние отново се заемаме с това, което обичаме най-много - шоколада, а вие – неговите почитатели, можете да се отдадете на дегустирането му, без да се притеснявате, че той ще се разтопи, преди да сте го подарили на любим човек, без да се чудите как да го пренесете от офиса до вкъщи, без да бързате да го изядете, преди да е пострадал от топлината.

Започва царуването на шоколада в ежедневното ни меню, дълги вкусни месеци ни предстоят преди следващото лято, в които ще очакваме с нетърпение специалните празници, когато шоколадът триумфира навсякъде – Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, Великден. 

Разбира се, MILLESIME ви подготвя много сладки изненади за предстоящите месеци. Очаквайте нови вкусове, нови продукти, нови събития и… е, няма да разкриваме всичко от сега. Но обещаваме, че ще ви разкажем за всички наши намерения, идеи и планове, ако ни следите и споделяте с нас ден по ден сладостта, ароматите и вълненията на започващото шоколадово царство. 

MILLESIME внася романтика, сладост и очарование в дома и в душата.

Ето и първия за сезона подарък от нас: изберете любими си 3 шоколада и ние ще добавим още един от нас – за да се насладите на повече какаови блаженства, да имате повече тонус, да се потопите по-дълбоко в романтиката и изяществото на шоколадовата магия с MILLESIME!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки