Отново в клас MILLESIME

За повечето от нас средата на септември е белязана от важна граница – ваканцията свършва, започва новата учебна година! За някои тя е първа, за други – поредна, за трети – последна. Едни се радват да се върнат в клас, а други с тъга се сбогуват с безгрижието на лятото. Дали сте първокласници, гимназисти, студенти, преподаватели – 15 септември е специален ден! А присъствието на шоколада в него може да го направи още по-специален!

Отново в клас - с MILLESIME

MILLESIME за подарък

На първия учебен ден традиционно се подаряват букети на преподавателите. Цветята ще ги радват и ще красят дома им в първите дни на новата учебна година. А ако добавите елегантна кутия трюфели или шоколадови карета, със сигурност ще създадете още повече настроение в този вълнуващ, но напрегнат ден. За приятелите, които не сте виждали отпреди ваканцията, ще е чудесна изненада да получат любимия си шоколад. Новите колеги или съученици със сигурност ще бъдат впечатлени да опитат непозната вкусова комбинация или какао от престижна плантация. На първия учебен ден MILLESIME предлага подходящ подарък за всеки!

MILLESIME за вас

Връщането в клас освен радостта на първия учебен ден, носи и напрежение, и умора както за учениците, така и за техните учители. Независимо дали сте първокласник, дългогодишен преподавател, новоприет студент или това е последната ви година в аудиториите на университета, ще имате нужда от енергия, тонус и малки удоволствия, особено в първите учебни дни. Поглезете се с течен шоколад сутрин, преди да влезете в клас, споделете вкусни пралини с колегите между лекциите, насладете се на нов шоколадов вкус при всеки успешен изпит, наградете се за всяко постижение – заслужавате го!

MILLESIME от нас

Знаем, че стартът на учебната година е комбинация от положителни емоции, натоварване и нови предизвикателства. Затова към всеки 3 шоколада ви правим подарък – още един. Подарете на учителите, споделете със съучениците, насладете се сами, изненадайте нов приятел.

MILLESIME - идеалният подарък за първия учебен ден

Честит първи учебен ден от MILLESIME!

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки