Новата фабрика на MILLESIME

MILLESIME на нов адрес в Лиеж, Белгия

Отскоро шоколадите MILLESIME имат нов дом в Белгия. В началото на октомври компанията премести своите производствени мощности от Seraing (Серен) в Лиеж. На новия си адрес, фабриката има  по-големи от досегашните си помещения, както и нови, по-съвременни производствени инсталации. Разполагайки вече с 1800 кв.м., MILLESIME може да произвежда 500 кг. шоколад на ден! Верни на ангажимента си за природосъобразно био производство и на зелената идея, MILLESIME са инсталирали 250 фотоволтаични панела и са инвестирали в екологични напълно рециклируеми стъклени опаковки за част от продукцията си. 

Съвременни инсталации за производство на шоколад в новата фабрика на MILLESIME

Нов адрес у дома - нови територии по Света

Преместването в по-просторна и модерна фабрика бе необходимо, защото MILLESIME се разгръща все повече на международните пазари и трябва да може да отговори на техните нарастващи изисквания. Над 80% от приходите на компанията идват от успешната реализация на бранда зад граница. Освен в близките Германия, Люксембург, Нидерландия и Франция, шоколадите MILLESIME имат сериозни позиции в Дания, Чехия, Испания, Италия, както и на азиатските пазари – Япония, Хонг-Конг, Тайван. Брандът присъства и на силно конкуретните пазари в Канада и САЩ, а отскоро се появи и в Обединеното Кралство и Саудитска Арабия. 

Апетитен момент от производствения процес в новата фабрика на MILLESIME

Честит рожден ден, MILLESIME!

Броени дни след официалното откриване на новата фабрика, MILLESIME празнува и своя 5-ти рожден ден! Екипът от 14 човека, събран от създателя на марката Жан-Кристоф Юбер, е щастлив да посрещне този важен празник в своята все още кратка, но блестяща история на успеха именно в новия си дом в града, където се е родила идеята и са направени първите стъпки за осъществяването на тази сладка мечта!

Нови серии шоколад MILLESIME - реколта от тази година!

Ние, в MILLESIME България, сме горди и щастливи, че вече втора година и нашата страна е на картата на Света сред местата, където можете да опитате богатия асортимент и качествения вкус на престижни сортове какао, в находчиви комбинации с разнообразни съставки, прецизно изработени в новата фабрика в Лиеж, Белгия.

Назад
Millesime
Моля, прочетете "ПОЛИТИКА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ". Сайтът ни използва бисквитки